Cautare

671 de rezultate pentru "piatra prasem" (2.65 secunde)
Are pete cu atat mai umede cu cat e inca atat de tanar politic. Si pete din cele care nu-i prea permit sa ridice piatra in directia regimului Basescu.
Am retinut ca preturile au crescut cu 15%, concedierile in sistemul bugetar vor continua, pensiile militarilor vor scadea in continuare, ca medicii pleaca din tara si spitalele se inchid, iar Federatia Sindicatelor Libere din Chimie si Petrochimie organizeaza azi mitinguri de protest, in orasele Brasov, Constanta, Deva, Bacau, Piatra Neamt, Ramnicu Valcea si Targu Mures.
Si nu doar pentru ca n-au votat prevederea privind "integritatea" (oricum, de-alde Macovei si Voinescu n-ar fi primii care sa ridice piatra).
El a insistat ca generatia mai tanara din PSD s-a 'saturat' de aceasta problema si ca el si egalii sai din partid il respectau pe Nastase pentru experienta sa politica, dar considerau ca Nastase este o piatra la gat pentru PSD.
Astfel, conform celor mai recente date, pentru energia termica furnizata de CET Bacau populatia plateste 137,60 lei/Gcal fata de un pret de furnizare aprobat de 225 lei/Gcal, energia termica furnizata de CET Iasi este platita de populatie cu 175 lei/Gcal fata de un pret de furnizare de 291,87 lei/Gcal, iar pentru energia termica furnizata de Locato Piatra Neamt este acceptat pentru populatia un pret de 148,48 lei/Gcal fata de un cost real de 279,79 lei/Gcal.
Nici Victor Ponta, nici Crin Antonescu nu au legate de gat, din aceasta perspectiva, vreo piatra de moara. Ceea ce este extrem de important.
In unele zone lucrurile arata bine, la altele suntem in epoca de piatra. Mingea este in terenul constructorilor", a spus Boc muncitorilor.
Primarul PDL din Targu-Mures, Dorin Florea, are in sondajele PSD peste 50% la intentia de vot. Primarul PDL din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, este creditat cu peste 15 procente in fata candidatilor USL.
In Primul rand, imi place prea mult Piatra Neamt. In al doilea rand, consider ca este prea mare caciula. Este o functie prea grea si daca ti-o asumi in momentele astea de criza trebuie sa fii foarte puternic si foarte valoros.
Daca Striblea, Dragotescu, Cretulescu sunt indreptatiti sa ridice piatra impotriva lui Mirel Axinte, atunci cred ca nu mai e nimic de zis", i-a atacat Lazaroiu pe critici via Hotnews.ro.
Pe langa Iasi, PC va mai face desemnari pentru primaria municipiilor Targoviste, Deva, Arad, Sibiu si Piatra Neamt. Cum impartirea candidaturilor a creat unele nemultumiri, Victor Ponta nu le-a trecut cu vederea si le-a tran¬smis contestatarilor ca trebuie sa treaca peste orgolii.
Asta am vazut cu totii atunci cand au fost alegeri la Piatra Neamt. USL trebuie sa stranga randurile si sa pregateasca din timp strategia pentru alegeri.
Practic, nu se intampla altceva decat sa se taie cu toporul asa cum ne-a obisnuit Guvernul Boc pana acum, dupa niste calcule facute probabil de domnul ministru Ialomiteanu, cel mai incompetent ministru de finante pe care l-a avut Romania din Epoca de Piatra pana acum’’, a adaugat senatorul PSD.
la sefia CJ Maramures si la primariile Targoviste, Deva, Arad, Sibiu si Piatra Neamt. Apoi, sub sigla USL, conservatorii au sanse mai mari sa obtina si mai multe posturi de consilieri judeteni si consilieri locali in municipiile resedinta de judet.
Conform informatiilor oficiale aparute pana la acest moment, cele mai multe fonduri au fost alocate primariilor din Piatra-Neamt (1,1 milioane lei), Calarasi (900.000 lei) si Huedin, judetul Cluj (600.000 lei), toate conduse de catre reprezentanti ai actualei puteri, respectiv ai PDL si UDMR.
Scoala este si va fi o piatra de temelie a societatii. Regina si cu mine, alaturi de familia noastra, vom continua sa facem ceea ce am facut intotdeauna:
Cum sa ridice piatra - macar la figurat, daca nu la propriu - contra pacatosilor din guvern, atit timp cit vorbele de mai jos il ard in ceafa ?
Intre timp, cotele Presedintelui Traian Basescu scad mult mai puternic. Acesta a devenit o piatra de moara la gatul PDL. Intarzierea alegerilor adauga noi handicapuri pentru PDL.
Credeti ca nu vom semna Tratatul ala idiot, referitor la guvernanta fiscala, care va fi piatra de moara agatata de piciorul cresterii economice?
Exista echipe de fotbal sustinute de administratiile judetene sau locale - a spus Stoica, dand drept exemplu Timisoara, Ploiestiul si Piatra Neamt, si lasand sa se inteleaga ca, daca va castiga sefia Consiliului Judetean Dolj, s-ar putea implica in renasterea fotbalului in Craiova.
google-analytics.com